Over ons

Het is niet wat we graag doen, alleen maar over onszelf te praten. Bij Unieservice kijken we liever naar de manier waarop we u kunnen helpen.

Unieservice is sinds 1 april 1975 actief met de in- en verkoop van zelfklevende prijsetiketten en prijs-codeertangen. We verzorgen de import en distributie van de merken Blitz, Open-Data, Evo en Jolly. En ook met Sato prijs-codeertangen kunnen we u goed van dienst zijn.

Ons team bestaat uit gespecialiseerde medewerkers die beschikken over een ruime ervaring en deskundigheid op het gebied van prijs-codeertangen.

Onze klanten bevinden zich in de meest uiteenlopende branches. Veel prijs-codeertangen worden op maat  gemaakt of uitgerust met een drukwerk dat is samengesteld aan de hand van de vraag uit de branche.

Door onze specialisatie in prijs-codeertangen zijn we voorraadhoudend en leveren we direct uit voorraad. Dit geldt ook voor de prijsetiketten. We beschikken over een uitgebreid assortiment prijsetiketten dat bestaat uit diverse formaten, uitvoeringen, gommeringen en kleuren. De prijsetiketten die u hier op onze website ziet staan zijn bijna altijd direct leverbaar.

Maatwerk wordt veel bij ons afgenomen, met name de codeertangen voorzien we vaak van maatwerk. Bijvoorbeeld door de montage van alfanumerieke banden of speciale banden voorzien van symbolen en afkortingen. Het is ook mogelijk een band  geheel naar wens te laten maken.

Een goede prijs-codeertang kan bijna altijd gerepareerd worden. We helpen u binnen 2 keer 24 uur met reparaties.

Verkoop, advies, u kunt ons elke werkdag van 8.30 tot 17.30 uur telefonisch of per e-mail bereiken. We werken ook met samengestelde routes, naar wens bezoeken we u op locatie voor verkoop, service en aflevering van goederen.

Voor diverse retailorganisaties zijn we een voorraadhoudende handelspartner. Door middel van gemaakte afspraken kan er per afdeling, verkooppunt afgenomen worden. Een centrale voorraad vervalt hiermee en dit bespaart kosten. Informeer naar de mogelijkheden. Ook werken we met drop shipments, zonder onze afzendergegevens op het verzendlabel naar uw klanten.

Heeft u vragen, bel 0485-341200 of klik hier voor het contactformulier, we helpen u graag.