Weegschaal etiketten

De prioriteit bij etikettering is het juist informeren van uw klanten. De informatie op het weegschaal etiket dient duidelijk te zijn.

Bepalend voor het juiste weegschaal etiket is de omgeving waarin het product zich bevind en de houdbaarheid van het product.

De omgeving waarin het etiket geproduceerd, vervoerd, bewaard en verkocht wordt is bepalend voor de kwaliteit van het etiket. Er zijn 2 kwaliteiten leverbaar; thermo eco en thermo top.

Thermo eco weegschaal etiketten zijn het voordeligst in aanschaf. De leesbaarheid is van een kortere duur. Voor producten met een snelle omloopsnelheid zijn thermo eco weegschaal etiketten een goede en voordelige oplossing. Thermo eco weegschaal etiketten worden vaak gebruikt in een drogere omgeving en zijn in elk type thermoprinter van een weegschaal te gebruiken.

Thermo top weegschaal etiketten zijn voorzien van een kwaliteit met een hogere gevoeligheid en zijn voorzien van een beschermlaag. Daardoor bieden deze weegschaal etiketten naast een langere levensduur en leesbaarheid ook een betere bescherming tegen externe omstandigheden als uv-licht, vocht en vet. 

Ontvangt u graag een advies betreffende de juiste kwaliteit en de mogelijkheden, klik dan hier voor het contactformulier

Graag helpen wij u helpen met een goede kwaliteit en een concurrerende prijs. Diverse formaten zijn direct uit voorraad leverbaar:

Belangrijk voor het juiste themische weegschaal etiket:

  • de kwaliteit van het etiket, 
  • de breedte van het etiket
  • de hoogte van het etiket
  • eventueel de diameter van de kern
  • diameter van de rol zodat deze ook in de printer past
  • wikkeling, etiketten aan de buiten- of de binnenzijde

Wilt u nu meer weten over onze voordelige weegschaal etiketten? Vul hier het contactformulier in.

Enkele voorbeelden van weegschaal etiketten:

Bedrukte weegschaal etiketten

U kunt uw weegschaal etiketten laten bedrukken om hiermee meer uitstraling aan uw producten te geven.

Zoals u in het voorbeeld hierboven ziet is een mooi bedrukt weegschaal etiket een visitekaartje voor uw bedrijf.

Wilt u meer weten over de mogelijkeden van bedrukte weegschaal etiketten? Vul hier het contactformulier in.