prijsetiketten

Prijsetiketten worden voor veel doeleinden gebruikt, niet alleen voor het tonen van een prijs maar ook om producten van een datum of code te voorzien. 

De meest gangbare formaten prijsetiketten op een rij:

Gekleurde prijsetiketen.

Prijsetiketten zijn naast de kleur wit ook in elke pantone kleur leverbaar. Ook zijn er 5 opvallende fluorescerende kleuren beschikbaar, fluor groen, fluor geel, fluor rood, fluor oranje en fluor rose. 

Prijsetiketten en belijmingen

Prijsetiketten kunnen onder verschillende omstandigheden en voor diverse toepassingen gebruikt worden. Daarvoor zijn er verschillende belijmingen:

  • afneembaar; makkelijk te verwijderen, laat geen lijmresten na
  • permanent; sterk hechtend, moeilijk te verwijderen
  • permanent 4+; extra sterk hechtend, hecht op nagenoeg elke ondergrond
  • diepvries; sterkt hechtend, te gebruiken in omgevingen tot minus 20 graden

Het bedrukken van prijsetiketten

Prijsetiketten kunnen bedrukt worden in één of meerdere kleuren. We bedrukken prijsetiketten met een tekst, een herkenbaar bedrijfslogo of afbeelding. Er zijn legio mogelijkheden ondanks het compacte formaat van het prijsetiket. 

Prijsetiketten "ten minste houdbaar tot"

Prijsetiketten worden veel gebruikt voor het aangeven van een houdbaarheidsdatum. Veel gebruikte formaten zijn 21x12 mm, 26x12 mm en 26x16 mm. Naast de voordelige prijs per prijsetiket is ook het aanbrengen van het etiket op een product snel en makkelijk. Het hieronder afgebeelde prijsetiket heeft een formaat van 26x12 mm en kan gebruikt worden in alle gangbare prijstangen.

Prijsetiket voor het gebruik in een dispenser

Prijsetiketten kunnen ook volledig bedrukt worden met informatie zonder dat er een prijs, datum of code bij afgedrukt wordt. De prijsetiketten worden vervolgens in een "dispenser prijstang" geplaatst en kunnen daarmee razendsnel aangebracht worden. De voordelen: compact, makkelijk, snel en een zeer voordelige prijs per etiket.

Prijsetiketten, watervast.

Wilt u prijsetiketten gaan gebruiken in een vochtige omgeving dan hebben wij daarvoor watervaste prijsetiketten beschikbaar. Het grote voordeel van deze prijsetiketten is dat de toplaag van het papier helemaal glad is waardoor vocht weinig kans krijgt in het papier te dringen. Ook kunt u daarbij UV- en vochtbestendige inktrollen gebruiken waardoor de afdruk veel langer zichtbaar blijft. De combinatie van outdoor prijsetiketten en UV- waterbestendige inktrollen is een oplossing bij vochtige omstandigheden waarbij uw huidige prijsetiket een korte levensduur heeft en slecht leesbaar is.

Wilt u meer weten over onze outdoor prijsetiketten, klik dan hier voor het contactformulier.

Anti-diefstal prijsetiketten

Wanneer u merkt dat sommige van uw klanten stiekem prijsetiketten verwisselen dan is dat geen prettige ervaring. U verliest daarmee omzet en marge. Anti-diefstal etiketten bieden daarbij een uitkomst. Door de dubbele verticale stanzing door het gehele prijsetiket breekt het prijsetiket in 3 stukken bij een poging tot verwijderen van het prijsetiket. In combinatie met een sterke gommering zal het prijsetiket dusdanig beschadigen of kapot gaan, dat het direct opvalt wanneer het toch nog op een ander product aangebracht wordt. Deze anti diefstal etiketten zijn in diverse formaten leverbaar.

Wilt u meer weten over onze anti-diefstal prijsetiketten, klik dan hier voor het contactformulier.