VJA POS

VJA POS 3.0 
Met VJA POS heeft u een realtime kassaprogramma ter beschikking.  De standaard afreken functionaliteit van een traditionele kassa kan worden gecombineerd met uw overige balie functies. De opzet van VJA POS is flexibel en kan daardoor op maat aan uw organisatie worden aangepast.

Voor elke branche een oplossing 
De software van VJA POS richt zich alleen op retail bedrijven, catering en kantoren en is geschikt voor elke branche die aan het bovenstaande criterium voldoet, van drogisterij tot kledingzaak en van supermarkt tot rijwielshop, voor iedere branche biedt VJA POS de oplossing.

Winkelautomatisering op maat 
VJA Kassa kent een zeer compleet basispakket waarbinnen de belangrijkste functionaliteit voor het managen van uw winkelbedrijf is samengebracht. Het basispakket bevat de complete functionaliteit voor het aansturen van één of meer kassasystemen, het beheren van artikelen en het raadplegen van omzetgegevens. Het basispakket kan, door middel van losse modules, naar eigen inzicht worden uitgebreid, zodat VJA Kassa nog beter bij uw organisatie aansluit. Alle modules zijn volledig binnen het pakket geïntegreerd zodat u vanuit één omgeving al uw bedrijfstaken kunt uitvoeren.

Verkopen vanuit één afrekenscherm 
Vanuit het verkoop registratie scherm kunt u direct bijv. verzamelde facturen, werkbonnen en orders aanmaken. Het is mogelijk teksten aan een artikel te koppelen voor bijvoorbeeld de garantie of de gebruiksaanwijzing. Tevens is het mogelijk speciale teksten voor opties bij het artikel te selecteren die bijvoorbeeld op het scherm worden getoond.

Integratie met VJA Kassa backoffice 
VJA POS is ontwikkeld voor 32 bits Windows platformen en werkt realtime in combinatie met VJA Kassa backoffice software. Dit betekent dat u op binnen VJA Kassa direct de actuele voorraad en omzetten kunt raadplegen zonder dat u een z-lezing moet uitvoeren. Als het netwerk uitvalt of er een storing op de server optreedt zal VJA POS standalone verder werken, zodat de verkoop in de winkel altijd kan doorgaan. Achteraf zullen de verkopen worden gesynchroniseerd met de backoffice.

Een kassa op maat 
VJA POS kent een zeer compleet basispakket waarbinnen alle functionaliteit die u kunt verwachten van een PC Kassa zijn samengebracht. Daarnaast is VJA POS uit te breiden met losse modules voor onder meer orders en werkbonnen. Naast de flexibele opzet in functionaliteit van VJA POS kunt u VJA POS ook precies op maat configureren. De software is geschikt voor diversen soorten en merken hardware.

Touchscreen, pos toetsen of pc toetsenbord? 
VJA POS is uitstekend te configureren voor touchscreen PC's. U kunt bijvoorbeeld uw scherm indelen als een normale kassa (zie afbeelding) maar ook als niet scanning kassa met alle artikelen in verschillende detail schermen. Binnen het pakket kunt u 1000 schermen zelf definiëren.

 

Daarnaast kunt u VJA POS gebruiken op een standaard PC zonder uitgebreide POS hardware. De functie toetsen op uw PC toetsenbord geven direct toegang tot alle beschikbare functies binnen VJA POS. VJA POS ondersteund diverse POS hardware zoals een programmeerbaar toetsenbord, een klantendisplay, een kassalade en bijvoorbeeld een bonprinter of keuken/werkplaats printer.

Modules

Meer weten? Vul hier het contactformulier in en wij nemen graag contact met u op.